Visoka škola za uslužni biznis Sokolac, uz podršku načelnika opštine Sokolac i rukovodstva Škole, obezbijedila je vrijednu opremu za odbojkašice OK „Glasinac“ Sokolac. Riječ je o 32 kompleta sportske opreme.

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica, istakao je da je ovo jedan od načina pomoći uspješnim sportskim kolektivima.

– Zahvalio bih se menadžmentu, direktoru Ognjenu Bakmazu, osnivačima i upravi VUB-a koji su odlučili da vrijednu opremu uruče sokolačkom odbojkaškom klubu. Mnogo je akcija koje je pomogla ova Škola, a imamo obećenja da pomoć neće izostati ni prilikom organizacije narednih MOSI igara, kazao je Bjelica.

Direktor VUB-a Ognjen Bakmaz rekao je da će i u narednom periodu nastojati da nastave podršku sportskim kolektivima u našem gradu.

– Ovo je jedna od akcija koju smo realizovali u saradnji sa opštinom Sokolac i sa Odbojkaškim klubom „Glasinac“. Nastojaćemo da u narednom periodu pomognemo i ostalim sportskim klubovima. Nadam se da će u novoj sportskoj opremi naše odbojkašice nastaviti da bilježe dobre sportske rezultate, poručio je Bakmaz.

Trener Marko Obrenović izrazio je zadovoljstvo što je prepoznat njihov rad i zalaganje, kao i dobri rezultati koji stoje iza OK „Glasinac“ Sokolac.

– Ovo je jedno prijatno iznenađenje. Pored pobjeda i dobrih rezultata za sportiste je važno kada se prepoznaje njihov rad i trud. Zahvalio bih se načelniku opštine, menadžmentu Visoke škole za uslužni biznis, gospodinu Miloševiću, direktoru Bakmazu i svima onima koji su realizovali ovu ideju. Nadam se da ćemo našim dobrim igrama opravdati njihovo povjerenje, istakao je Obrenović.

Odbojkaški klub „Glasinac“ i ove godine se takmiči u okviru Prve lige Republike Srpske.