Svečanom dodjelom diploma na Visokoj školi za uslužni biznis u Sokocu ispraćena je nova generacija diplomaca. Svršenim studentima diplome su uručuli predsjednik Senata prof. dr Aco Bobić, i direktor Ognjen Bakmaz.

Profesor Bobić istakao je da mu je zadovoljstvo što je još jedna generacija studenata uspješno završila studije. Kaže da posebno raduje činjenica da njihovi studenti postaju svojevrsni ambasadori ove visoke škole, koji nastavljaju da napreduju u poslu i nakon završenog školovanja.

– Danas smo okupljeni u nešto drugačijim uslovima i okolnostima zbog pandemije virusa korona. Dodjelu diploma smo morali podijeliti u grupe, ali to ne umanjuje značaj današnjeg dana, kada naši studenti i zvanično stiču diplomsko zvanje, kazao je profesor Bobić.

On je naglasio da se nastava u ovoj akademskoj školskoj godini odvija po planu, fizičkim prisustvom nastavnika i studenata, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Istakao je nadu i uvjerenje da će tako i ostati, na zadovoljstvo nastavnog kadra, ali i studenata čiji je broj konstantan iz godine u godinu.