Visoka škola za uslužni biznis Sokolac biće predstavljena na virtuelnom sajmu obrazovanja koji se održava do oktobra 2022. godine.

Virtuelni štand Visoke škole  na sajmu obrazovanja „Na koji ćeš faks?“, na kojem su predstavljeni Studijski programi VUB-a , možete pogledati na narednom linku

https://nakojicesfaks.com/booth/bih_visoka_%C5%A1kola_za_uslu%C5%BEni_biznis_sokolac?skip=true

Pristup štandovima je otvoren i na njima možete da se upoznate sa  studijskim programima u ponudi i drugim uslovima studiranja na Visokoj školi za uslužni biznis Istočno Sarajevo -Sokolac.

Sajma obrazovanja – „Na koji ćeš faks?“ u organizaciji Friendly HR, koji se od ove godine organizuje na regionalnom nivou, zvanično je otvoren 27. januara 2022. godine. Sajam je dobio podršku Ministarstva prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije. Snimak otvaranja sajma možete pogledati na linku https://nakojicesfaks.com/live/263. Događaj je vodila moderatorka Rijalda Mujezinović.

U programu otvaranja učestvovali su pomoćnik ministra za visoko obrazovanje i vanredni profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, prof. dr Bojan Tubić, zatim predstavnici Friendly HR,  organizatora sajma, glumac, kreator i influenser Nikola Gajić (alijas „Neuspeh Džokeru“), filmski scenarista i režiser Mirela Salihović, studentkinja Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu, Teodora Miljković, svršena studentkinja Fakulteta dramskih umjetnosti Univerziteta umjetnosti u Beogradu i prof. dr Aleksandar Kavčić, srpski naučnik i inženjer.

U obraćanju posjetiocima, gosti su istakli važnost obrazovanja, govorili o nastavnom procesu, znanju, svojim iskustvima i drugim relevantnim temama.

Ovogodišnji virtuelni sajam obrazovanja okupio je preko dvjesto visokoškolskih ustanova iz zemalja bivše Jugoslavije (Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosna i Hercegovina, Sjeverne Makedonije i Crne Gore), a prisutni su i predstavnici inostranih fakulteta iz ostatka Evrope, a prethodni ciklusi sajma su pokazali da je u aktuelnim epidemiološkim okolnostima virtuelna platforma idealna za organizovanje ovakvog tipa događaja. Sajam će biti otvoren do 1. oktobra 2022. godine.